Open

Inschrijvingen

Wij bieden diverse onderhandelingstrainingen aan via open inschrijving. Zo leer je niet alleen van je eigen praktijkverhalen, maar ook van die van je mede-trainees uit andere organisaties. Je hoort veel ideeën die je naar je eigen werksituatie kunt vertalen en doet nieuwe contacten op.

Onderstaande trainingen zijn via open inschrijving te volgen:

Constructief onderhandelen

Constructief Onderhandelen

Onze kerntraining die je in staat stelt om in allerlei onderhandelingssituaties je stevigheid en wendbaarheid te vergroten. Met behulp van onze beproefde onderhandelingsmethode ontwikkel je je tot een lenig onderhandelaar. Na deze training kun je onderhandelingen gestructureerd voorbereiden en uitvoeren. Daarnaast kun je spelletjes herkennen en er effectief mee omgaan.

NL_complexeprojecten_wit.png
Onderhandelen

Onderhandelen in Complexe Projecten

Een onderhandelingstraining die speciaal is toegesneden op de praktijk van de projectleider- en manager. Je leert hoe je solide samenwerkingsverbanden opbouwt en omgaat met de tactische en strategische kant van het werken met meerdere partijen.

Training onderhandelen

Conflictmanagement

In deze workshop passen we onze principes van constructief onderhandelen toe op het voorkomen en omgaan met spanning, spelletjes, patstellingen en conflicten. Je krijgt inzicht in hoe mensen elkaar bewust en onbewust beïnvloeden. Daarnaast leer je om deze aspecten onder de aandacht te brengen en om bereidheid te creëren om (weer) tot een constructieve voortgang te komen.

Onderhandeltechnieken

7 Principes in 7 Uur

In 7 uur maak je op een interactieve manier kennis met de principes van "Alles is Onderhandelen". We verbinden de theorie met je eigen praktijksituaties zodat je ontdekt hoe je met een helder hoofd en een warm hart tevig op je benen kunt blijven als onderhandelaar. 

RoutsLaeven

Loosdrechtse Bos 21 A

1213 RH Hilversum

035 62 88 899

info@routslaeven.nl

Volg RoutsLaeven:

  • LinkedIn RoutsLaeven
  • Facebook RoutsLaeven
  • Twitter RoutsLaeven

Wij steunen:

Onderhandelen
Training in onderhandelen

© RoutsLaeven & Partners B.V.